Inlog cursisten

“Language Bites”: de Taalpodcast

We weten allemaal dat het leren van een nieuwe taal niet van de ene op de andere dag gaat en dat we, om beter te worden, onszelf zoveel mogelijk moeten blootstellen aan de taal die we willen leren. Maar waar vind je de juiste bronnen om dit te kunnen doen?

Mensen die de Nederlandse taal willen leren beginnen vaak op beginnersniveau en worstelen met het vinden van de juiste bron die hen helpt rustig aan te doen en de nodige herhalingen te maken. Mensen die de Engelse taal willen leren daarentegen kunnen uit veel bronnen kiezen, maar lopen het risico de verkeerde dingen te leren omdat veel Engelstaligen geen moedertaalsprekers zijn. Voor beide talen geldt echter dat het moeilijk is om nuance te vinden als je in een zakelijke context spreekt. En laten we natuurlijk niet vergeten dat leren tijd kost.

Wij gaan je helpen door “Language Bites” te introduceren: een podcast voor Engels- en Nederlandstaligen, met hapklare afleveringen voor je regelmatige taalinput. Je kunt luisteren naar verschillende onderwerpen zoals “Ontdek Nederland” (Nederlands), “Televisie en boeken” (Nederlands), “Engels op het werk” (Engels), “How to talk about…” (Engels) en “Wist je dat…?” (Nederlands en Engels).

Maar dat is nog niet alles! Om de inhoud echt te onthouden en om het meeste uit je leerervaring te halen, komen de afleveringen met een transcript, een woordenlijst, begripsvragen met directe feedback en een discussievraag voor later. Deze extra’s zijn te vinden op de website. Luister je liever gewoon? Geen zorgen, je vindt ons ook op Spotify!

Seizoen 1

  • Aflevering 1: Coming soon!

Wil je meer informatie?
We helpen je graag!

088 - 02 88 000

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Volg Language Partners