Inlog cursisten

Onze werkwijze

Maatwerk is onze specialiteit. Dat betekent dat we een training vormgeven aan de hand van jouw wensen en persoonlijke of bedrijfsdoelstellingen. De trainingsvorm, -duur, -locatie én -inhoud bepalen we in overleg. 

Individueel of in een groep 

Wij bieden zowel individuele trainingen als groepstrainingen aan. Groepstrainingen zijn altijd op aanvraag, bijvoorbeeld voor een groep collega’s of een afdeling. Gezamenlijk bepalen we vervolgens de vorm en inhoud van de training, aansluitend op jouw leervraag en doelstellingen. 

Duur en planning 

De planning van het trainingstraject is flexibel. Kies je voor een intensieve training van 1 of meer weken of voor een gespreide planning? In dat laatste geval neemt de training gemiddeld 10 – 15 weken in beslag, maar langer of korter kan natuurlijk altijd. We geven graag advies over een traject dat aansluit bij jouw doelstellingen.

In de virtual classroom, op locatie of incompany

Jij bepaalt de locatie van de training. Volg je de lessen met de trainer graag online in de virtual classroom, op een van onze locaties of liever incompany? Kies je voor online, dan vinden de trainingssessies plaats in de virtual classroom op ons online platform.

Online of face-to-face

Bij elke taalcursus heb je de keuze: wel of geen gebruik maken van ons online platform. Kies je voor (deels) online leren, dan werk je in jouw eigen tempo aan het verbeteren van jouw vaardigheden op ons platform. Dit combineren we altijd met trainingssessies van een trainer en/of persoonlijke coaching. Juist de combinatie van deze verschillende leervormen zorgt voor het beste resultaat. Lees meer over de achtergrond hiervan in onze visie.

Volg je een training Engels of Nederlands als tweede taal? Dan leer je online via ons Social Learning platform.

Het proces

Ontzorgd van start tot evaluatie

Binnen Language Partners heb je een vast aanspreekpunt: een accountmanager (voor opdrachtgevers) of een projectcoördinator (voor cursisten). Zij leiden het hele traject in goede banen en nemen de organisatie uit handen. Vanaf het eerste contact tot aan de eindevaluatie.

De intakeprocedure

Aan elke training gaat een intake vooraf. Deze bestaat uit een behoeftebepaling, waarin we jouw wensen en doelen in kaart brengen, en een schrijf- en spreektest om jouw taalniveau vast te stellen. Op basis hiervan stellen we een training samen die aansluit op jouw behoeftes.

maatwerk taalcursus - individueel

Het advies

Op basis van de informatie uit de intakefase stellen wij een trainingsadvies samen. Kun jij je vinden in dit advies? Dan leggen we alle gemaakte afspraken vast in een offerte. Na akkoord kun je van start.

Evaluatie tijdens en na de training

Kwaliteit vinden we belangrijk. Daarom toetsen we regelmatig of de training voldoet aan jouw verwachtingen, zodat we waar nodig kunnen bijstellen. Halverwege en na afloop van de training ontvang je een korte online vragenlijst.

Na afloop

Na afloop ontvang je een eindrapport. Hierin beschrijft de trainer de voortgang per cursist en het behaalde eindniveau. Bij voldoende aanwezigheid en/of activiteit op ons online platform ontvangt elke cursist een certificaat.

En dan?

Na afronding van de training is het belangrijk om zelf jouw taalvaardigheid op peil te houden. Daarover geven we in het eindrapport advies. Heb je gebruikgemaakt van het online platform, dan helpt de Refresher hierbij.

Enkele maanden na de training nemen we nog eens contact met je op om na te gaan of de training in de dagelijkse praktijk het resultaat heeft opgeleverd dat je voor ogen had. Wil je verder leren of heb je behoefte aan een opfrisser? Dan is een vervolgtraject zo gestart.

Wil je meer informatie?
We helpen je graag!

088 - 02 88 000

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Volg Language Partners