Inlog cursisten

Referenties

Wij zijn trots op de goede en langdurige relaties met veel van onze klanten. Zo werken we met veel plezier samen met organisaties als ING, EY, Akzo Nobel, Belastingdienst en PwC.

Bekijk ook een uitgebreider overzicht van onze klanten per branche.

Cindy Scholts, Learning and Development Specialist, DLA Piper Nederland N.V

DLA Piper Nederland N.V. werkt inmiddels ruim een jaar samen met Language Partners. De samenwerking verloopt erg soepel en professioneel en ze gaan flexibel om met het vinden van de juiste data voor de trainingen. De reacties van onze medewerkers zijn zeer lovend en we gaan dan ook uit van een lange en prettige samenwerking met dit taaltrainingenbedrijf!


Elvira Koning, hr-opleidingsadviseur bij ABN AMRO Lease

Voor de tweede keer hebben we een aantal groepen de klassikale training Business English laten volgen. Wederom was het een groot succes door de uitstekende docenten met hun flexibiliteit en inlevingsvermogen. Het contact met onze accountmanager Marieke Rovers hebben we als zeer prettig ervaren.


Audrey de Jong, hr-consultant ING

Language Partners verzorgt business courses Engels voor ING op elk gewenst niveau. De Engelse schrijf- en spreekvaardigheid speelt een belangrijke rol binnen dit internationale bedrijf. ING-deelnemers zijn zeer tevreden over de inhoud en de kwaliteit van de lessen en de professionaliteit van de trainers.


Hetty Roemeling, hr-manager bij Akzo Nobel Nederland BV

In de relatief korte periode waarin ik met Language Partners heb gewerkt, ca. een half jaar, ben ik zeer enthousiast geworden over de samenwerking. Ik vind het prettig dat Language Partners trainingen kan aanbieden aan het einde van de werkdag op het kantoor van zowel AkzoNobel in Amsterdam als in Arnhem. Dit blijkt zeer efficiënt voor de medewerkers omdat hiermee het aantal reisbewegingen wordt geminimaliseerd. Van de deelnemers hoor ik positieve reacties over het inhoudelijke deel van de trainingen.


Anja Verscheijden, interim hr-manager bij Gunvor Petroleum (voorheen Kuwait)

Als interim hr-manager bij o.a. Kuwait Petroleum Research & Technology (KPR&T), werk ik regelmatig samen met Language Partners. Of het nu gaat om het snel opleiden van buitenlandse medewerkers in de Nederlandse taal, of het professionaliseren van de Engelse taal bij Nederlandstalige medewerkers, Language Partners komt altijd met een passend en persoonlijk advies, toegesneden op het niveau en de wensen van de individuele medewerkers. Prettig is ook dat trainingen direct van start kunnen gaan als dat nodig is.

Naast deze professionele aanpak en het maatwerk, waardeer ik echter met name hun klantgerichte benadering en “can-domentaliteit”: er wordt altijd gekeken naar hoe iets wél kan, hoe lastig mijn vraag of deadline soms ook is. Wat ik van cursisten terugkrijg is dat ze de persoonlijke aanpak waarderen en de flexibiliteit als het gaat om het inroosteren van de lessen.

Wil je meer informatie?
We helpen je graag!

088 - 02 88 000

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Volg Language Partners