My LPOnline

Referenties

Klanttevredenheid vinden wij belangrijk. Wij besteden dan ook veel tijd en energie aan het meten van de klanttevredenheid. De tussen- en eindevaluatie zijn een vast onderdeel van onze taaltrainingen. Daarnaast doen we elke twee jaar mee aan het klanttevredenheidsonderzoek van Cedeo.

Wij zijn trots op de langdurige relaties met veel van onze klanten. Bekijk onze klanten per branche.

Cindy Scholts, Learning and Development Specialist, DLA Piper Nederland N.V

DLA Piper Nederland N.V. werkt inmiddels ruim een jaar samen met Language Partners. De samenwerking verloopt erg soepel en professioneel en ze gaan flexibel om met het vinden van de juiste data voor de trainingen. De reacties van onze medewerkers zijn zeer lovend en we gaan dan ook uit van een lange en prettige samenwerking met dit taaltrainingenbedrijf!


Elvira Koning, hr-opleidingsadviseur bij ABN AMRO

Voor de tweede keer hebben we een aantal groepen de klassikale training Business English laten volgen. Wederom was het een groot succes door de uitstekende docenten met hun flexibiliteit en inlevingsvermogen. Het contact met onze accountmanager Marieke Rovers hebben we als zeer prettig ervaren.


Ellen Hoks, Human Resource Development van Etam Groep, Zoetermeer

Kunt u wat vertellen over uw ervaringen met Language Partners?

In het afgelopen jaar zijn er door Language Partners o.a. een aantal in-company taaltrainingen Engels op verschillende niveaus gegeven aan medewerk(st)ers van de Etam Groep. Als afdeling HRD hebben wij goede ervaringen met Lanquage Partners. De verschillende taal opleidingen hebben tot nu toe aan onze verwachtingen voldaan. Op basis van de verschillende intakegesprekken, zijn groepen medewerkers met gelijk Engels niveau samengesteld, waarbij goed met alle wensen ten aanzien van inhoud, tijden, data en dergelijke rekening is gehouden. Op tussentijdse feedback van onze kant c.q. vanuit deelnemers wordt snel en adequaat reageert. Wij ervaren zowel de medewerk(st)ers als de trainers als goed bereikbaar, prettig in het contact, servicegericht en met kennis van zaken.

Waarom is het volgen van taaltrainingen voor Etam Groep van belang?

Een deel van de directie en het management team van de Etam Groep is Engelstalig. Voor een gedeelte van de medewerk(st)ers op het hoofdkantoor van de Etam Groep is het voor een goede (zakelijke) communicatie noodzakelijk mondelinge en schriftelijke kennis van de Engelse taal op te doen c.q. deze uit te breiden. Daarnaast is er door het volgen van een taaltraining Engels ook meer begrip voor “de andere cultuur en omgangsvormen”, wat helpt bij de wederzijdse communicatie. Inmiddels is er ook een training Nederlands voor de Engelstaligen medewerk(st)ers gestart.

Heeft u nog suggesties of tips voor Language Partners?

De suggesties en tips die wij tijdens de evaluatiegesprekken aan het eind van iedere taaltraining aangeven, worden goed opgepakt en meegenomen naar volgende trainingen. Dit geldt ook voor onze tussentijdse feedback. Wij hebben dan ook op dit moment geen tips of suggesties.

Welk rapportcijfer zou u Language Partners geven (op een schaal van 1 tot 10)?

Rapportcijfer: 8


Audrey de Jong, hr-consultant ING

Language Partners verzorgt business courses Engels voor ING op elk gewenst niveau. De Engelse schrijf- en spreekvaardigheid speelt een belangrijke rol binnen dit internationale bedrijf. ING-deelnemers zijn zeer tevreden over de inhoud en de kwaliteit van de lessen en de professionaliteit van de trainers.


Hetty Roemeling, hr-manager bij Akzo Nobel Nederland BV

In de relatief korte periode waarin ik met Language Partners heb gewerkt, ca. een half jaar, ben ik zeer enthousiast geworden over de samenwerking. Ik vind het prettig dat Language Partners trainingen kan aanbieden aan het einde van de werkdag op het kantoor van zowel AkzoNobel in Amsterdam als in Arnhem. Dit blijkt zeer efficiënt voor de medewerkers omdat hiermee het aantal reisbewegingen wordt geminimaliseerd. Van de deelnemers hoor ik positieve reacties over het inhoudelijke deel van de trainingen.


Anja Verscheijden, interim hr-manager bij Kuwait Petroleum

Als interim HR Manager bij o.a. Kuwait Petroleum Research & Technology (KPR&T), werk ik regelmatig samen met Language Partners. Of het nu gaat om het snel opleiden van buitenlandse medewerkers in de Nederlandse taal, of het professionaliseren van de Engelse taal bij Nederlandstalige medewerkers, Language Partners komt altijd met een passend en persoonlijk advies, toegesneden op het niveau en de wensen van de individuele medewerkers. Prettig is ook dat trainingen direct van start kunnen gaan als dat nodig is. Naast deze professionele aanpak en het maatwerk, waardeer ik echter met name hun klantgerichte benadering en “can-domentaliteit”: er wordt altijd gekeken naar hoe iets wél kan, hoe lastig mijn vraag of deadline soms ook is. Wat ik van cursisten terugkrijg is dat ze de persoonlijke aanpak waarderen en de flexibiliteit als het gaat om het inroosteren van de lessen.


Annemiek de Groot, assitant Human Resources bij Technip Benelux B.V.

LP is sinds 2006 onze vaste leverancier voor taaltrainingen. In het begin zijn er met name taaltrainingen Engels, Duits en Frans georganiseerd voor onze medewerkers bij ons op kantoor. De afgelopen jaren is de focus meer op de Nederlandse taaltrainingen komen te liggen doordat het merendeel van onze nieuwe medewerkers uit het buitenland afkomstig is. In het begin hebben we individuele maatwerktrainingen gefaciliteerd op de Language Partners locaties, later is vanwege de grote aantallen toch besloten om over te stappen op interne groepstrainingen.

Al deze verschillende trainingen zijn naar onze, maar nog belangrijker, naar de tevredenheid van onze medewerkers verricht.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
We helpen u graag!

088 - 02 88 000

Neem telefonisch contact met ons op of stel uw vraag via ons contactformulier.

Volg Language Partners