Inlog cursisten

Business English

Een cursus business English helpt je om vloeiender en met meer zelfvertrouwen te communiceren in het Engels. Werk je in een internationale omgeving, maar verlopen je gesprekken in het Engels minder soepel dan je zou willen? Met deze cursus business English werk je aan het ontwikkelen van praktijkgerichte vaardigheden. Geen droge grammatica dus, maar veel aandacht voor toepasbare, praktische taalvaardigheid waar je direct iets mee kunt. Bovendien is de inhoud van de cursus altijd maatwerk: toegespitst op het Engels dat je in jouw werksituatie nodig hebt.

Maatwerk - met behulp van ons platform Social Learning eXchange
Individueel of met een groep collega's
Gemiddeld 10 - 15 weken (flexibel in te delen)
Prijs op aanvraag

Business English online

Tijdens deze cursus verbeter je je zakelijk Engels met behulp van ons online platform SLX. Hier werk je op je eigen tempo aan e-learning en heb je contact met mede-cursisten. E-learning wissel je af met lessen met een trainer. Door verschillende leervormen te combineren leer je effectiever én blijft je kennis aantoonbaar beter hangen.

Resultaatgericht leren

Bij Language Partners zien we leren als een actief en sociaal proces. Oefenen in de praktijk en interactie met anderen spelen daarom in deze training Business English een belangrijke rol. De focus ligt op het ontwikkelen van praktijkgerichte vaardigheden. Zodat je na de training daadwerkelijk effectiever communiceert en samenwerkt in een internationale werkomgeving.

Meer weten over deze training? Neem contact met ons op.

Waarom Language Partners?

  • 50 jaar ervaring
  • Altijd maatwerk, ook online
  • Ervaren trainers met kennis van jouw branche
  • Training online, face-to-face of een combinatie
  • Inclusief innovatief social learning platform

Ontmoet onze trainers

Onze taaltrainers Engels zijn veelal native speakers en worden getraind op de Language Partners Academy. Bekijk hieronder een selectie van onze trainers business English:

Michelle

Meer info

Ralf

Meer info

Alma

Meer info

Daniel

Meer info

Volg Language Partners


My LPOnline