Inlog cursisten

Open training “How to work with the Dutch?”

Understanding Dutch work culture

Begrijpen hoe Nederlanders communiceren en zich gedragen is essentieel bij het werken en wonen in Nederland. Deze training helpt jou om de invloed van de Nederlandse cultuur te herkennen en jouw eigen communicatie hier effectief op aan te passen.

De invloed van de Nederlandse cultuur op communicatie

Met Nederlanders werken kan soms verwarrend zijn. Zijn ze onbeleefd, of gewoon direct? Hoe zit het met de Nederlandse “platte hiërarchie”, die soms helemaal niet zo plat blijkt te zijn? En hoe werkt het Nederlandse besluitvormingsproces (Het Poldermodel), als iedereen in vergaderingen om zijn inbreng en mening wordt gevraagd?
Begrijpen hoe Nederlanders communiceren en zich gedragen is essentieel bij het werken en wonen in Nederland. Ook als Nederlander! Wanneer je meer bewust bent van je eigen communicatiestijl, en hoe je op anderen over kan komen, kan je je daarop aanpassen en hierop anticiperen. Dit leidt tot een prettigere samenwerking.
In deze training bespreken wij de verschillen in communicatiestijlen tussen verschillende culturen en Nederlanders. Bovendien wordt uitgelegd hoe je je communicatie- en presentatiestijl kan aanpassen aan verschillende culturele omgevingen.
(Deze training wordt in het Engels gegeven)

Praktisch:

4 weken training
Indicatie werkdruk: 1,5 tot 3 uur per week.

  • Online pre-course opdracht (persoonlijke culturele profiler en intakevragenlijst)
  • 2 x 2 uur virtuele groepssessie met een trainer + afsluitende 1 uur virtuele groepssessie met een trainer
  • 6 uur zelfstandige e-learning

Open training 1
Les 1: 14 juni – 15:00-17:00
Les 2: 28 juni – 15:00-17:00
Les 3: 05 juli – 15:00-16:00

Open training 2
Les 1: 3 september – 15:00-17:00
Les 2: 17 september – 15:00-17:00
Les 3: 24 september – 15:00-16:00

Voor deze training hebben de deelnemers een academisch denkniveau (≥ HBO) en een gemiddeld taalniveau Engels (≥B1) nodig.

Deze “How To Work With The Dutch?” training kost €699. Geef bij aanmelding graag aan in welke open training data je geïnteresseerd bent.

Wil je meer informatie?
We helpen je graag!

088 - 02 88 000

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Volg Language Partners