Inlog cursisten

Cursus Portugees

Wil je Portugees leren omdat je zakendoet in Portugal of Brazilië of samenwerkt met collega's in deze landen? Volg dan onze cursus Portugees op maat. In deze cursus krijg je les van ervaren trainers, native speaker in Portugees of Braziliaans Portugees en gespecialiseerd in het geven van zakelijke taalcursussen. Of je je nu wilt richten op presenteren, zakelijk schrijven of het voeren van een kort gesprek; onze maatwerktrainingen zorgen ervoor dat je bij het zakendoen met Rio de Janeiro of Lissabon je doel weet te bereiken.

Maatwerkcursus - op locatie, incompany of online
Ook volledig online mogelijk in onze virtual classroom
Duur in overleg - gemiddeld 30 uur verspreid over 15 weken
Individueel of als groepstraining met collega's
Op aanvraag

Praktijkgericht Portugees

Onze cursus Portugees gaat verder dan het leren van woordjes en grammatica. Ook kennis van het specifieke jargon van je branche staat op het lesprogramma, net zoals specifieke vaardigheden uit jouw vakgebied. Zo kun je je Portugese talenkennis direct inzetten op de werkvloer.

Training op maat

Of je nu aandacht wilt besteden aan presenteren, e-mails of brieven schrijven, telefoneren of onderhandelen in het Portugees; wij passen de cursus volledig aan op jouw leerdoelen. Voorafgaand aan de training doen we daarvoor een uitgebreide intake, waarmee we jouw wensen en taalniveau in kaart brengen.

Meer weten over deze training? Neem contact met ons op.

Waarom Language Partners?

  • 50 jaar ervaring
  • Altijd maatwerk, ook online
  • Ervaren trainers met kennis van jouw branche
  • Training online, face-to-face of een combinatie
  • Inclusief innovatief social learning platform

Ontmoet onze trainers

Onze taaltrainers zijn native speakers in de taal waarin zij lesgeven en worden opgeleid aan de Language Partners Academy. Bekijk hier een selectie van onze trainers:

Raquel

Meer info

Evelien

Meer info

Madeleine

Meer info

René

Meer info

Volg Language Partners


My LPOnline