My LPOnline

Cursus zakelijk Duits

Werkt u samen met Duitse collega’s of zakenpartners? Dan is een cursus zakelijk Duits een goede investering. Maar let op; Duitsers houden van Gründlichkeit. Kunt u foutloos een Duitse e-mail schrijven? Of wilt u liever aandacht besteden aan spreekvaardigheid, zoals presenteren of discussiëren? Onze cursus zakelijk Duits is praktijkgericht en toegespitst op uw leerdoelen. Zodat u voorbereid bent op alle aspecten van communicatie in het Duits.

Maatwerk - op locatie of incompany
Face-to-face of blended learning
Trainingsduur in overleg - ook mogelijk als intensieve spoedcursus
Individueel of als groepstraining mogelijk
Prijs is afhankelijk van trainingsduur en -vorm
9,3 gemiddeld beoordeeld via Springest

Meer weten over deze training? Neem contact met ons ons op.

Waarom Language Partners?

  • Trainingen op maat
  • Online, offline of blended learning
  • Leren op een manier die bij u past
  • Kennis van uw branche
  • Trainers opgeleid aan de Language Partners Academy
Bellen Chatten Offerte

Ontmoet onze trainers

Onze trainers vormen een enthousiast en veelzijdig team van ervaren professionals. Een selectie van onze trainers:

Margo

Meer info

Ralf

Meer info

Anna

Meer info

Francesca

Meer info

Ervaringen Cursus zakelijk Duits

via springest.nl

Wouter Oosting

10

De training was een mooie ervaring. Gekozen methodiek werkte prima. Alle zakelijke presentaties, workshops heb ik met haar doorgenomen. De daarmee verkregen woordenschat en spraakvaardigheid blijkt in de praktijk een waardevolle aanvulling.

Roy Müller FFP CFP®

10

Praktijkgerichte leerervaring gericht op mijn persoonlijke wensen in een hoog tempo om zodoende het maximale uit deze training te halen. In the end zijn al mijn wensen meer dan voldoende aan bod gekomen, zodat ik met een zeer tevreden gevoel hierop terugkijk.

Stefan Strijk

8

Een goede ervaring in het volgen van een individuele taalcursus Duits. Ik heb snel geleerd om mijn slapende woordenschat om te zetten in actief taalgebruik. De trainer was bijzonder enthousiast en was een goede coach.

Angelique brocatus-kooijmans

9

Heel blij met beoogde resultaat. Ervaren en proffesionele lerares die echt de tijd voor je neemt. Face to face training is intensief maar je leert echt doelgericht, afgestemd op persoonlijke wensen. Aanrader

Raoul

9

Zeer proffesionele training, volledig afgestemd op persoonlijke wensen.
Enorme sprong gemaakt in niveau.
Zeker aan te raden!

Bert Westland

10

Bij de intake werd niet alleen het instapniveau bepaald, maar tevens de favoriete leerstijl van mij vastgesteld door middel van tests. Zo kon het aanbod afgestemd worden op mijn leerstijl, waardoor ik snel kon leren. Veel verdieping van de beide leraressen in de vakmatige kant van mijn beroep, om zo het aanbod wederom goed te kunnen afstemmen. Erg fijn om goede lessen grammatica te krijgen, voor mij belangrijk om in woord en geschrift te kunnen structureren en verklaren. Veelzijdig aanbod tijdens de opleiding. Zowel de week intern als de nakomdagen. Het was hard werken, maar ik ben zeer tevreden!

vdH

9

Zeer actueel, uitstekende begeleiding met veel praktijkvoorbeelden. Zeer kundige en vriendelijke lerares

Weg met de naamvallen, of toch niet?

“Ik wil Duits spreken en e-mails schrijven, maar geen grammatica leren.” Een opmerking die wij vaak horen. Maar in het zakenleven hechten Duitsers waarde aan verzorgd taalgebruik. Het Duitse bedrijfsleven is hiërarchisch: hoe hoger de positie is, des te meer aandacht er aan correct Duits zal worden besteed. Lees de tips voor Duitse grammatica van trainer Margo.

Volg Language Partners


My LPOnline