Cursus Duits

Zakelijk Duits leren spreken en schrijven

Zakelijk Duits leren spreken en schrijven

Zakelijk Duits leren spreken en schrijven

Een taalcursus Duits is altijd een goede investering. Met ruim 80 miljoen consumenten en miljoenen bedrijven is Duitsland voor elk Nederlands bedrijf een interessante markt. Duits leren is slim (‘klug’). Maar let op,  bereid u goed voor. Duitsers houden van Gründlichkeit.

Kunt u zonder fouten een Duitse brief schrijven? Beheerst u de nogal formele Duitse manier van zaken doen? De taaltrainers van Language Partners leren u graag de fijne kneepjes van het onderhandelen. Uw woordenschat wordt uitgebreid met  de Duitse vaktaal van uw branche. Uw uitspraak van het Duits krijgt ook veel aandacht. Kortom, het zaken doen met onze oosterburen wordt veel gemakkelijker (‘leichter’) met de zakelijke taaltrainingen Duits.

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan >

Aanbod

Online cursus Duits – Blended Learning

 1. Afwisseling van face-to-face-sessies en online Duits leren
 2. 100% maatwerk – ook online!
 3. Onder begeleiding van een toptrainer

Alles over Blended Learning>>


De top 4 meest gezochte trainingen Duits:

 • Zakelijk Duits: e-mail en telefoongesprekken
 • Zakelijk Duits schrijven
 • Zakelijk Duits spreken
 • Spoedcursus Duits

Een cursus zakelijk Duits kunt u op vele manieren volgen:

 1. op elk niveau
 2. maatwerk: alleen of in een groep
 3. spoedcursus of verspreid over een aantal weken
 4. in-company of op één van onze vestigingen

Aanpak

Elke training begint met een gedegen intakeprocedure. Lees alles over aanmelden, intakes, evaluaties en certificaten in onze procedure.

Maatwerk en tarieven

Maatwerk en tarieven

Onze zakelijke taaltrainingen Duits zijn maatwerktrainingen. Dit betekent dat we naar aanleiding van de resultaten van onze intakeprocedure een trainingsvoorstel op maat maken, rekening houdend met uw persoonlijke:

 1. startniveauProcedure visual RGB
 2. leerdoelen
 3. werksituatie
 4. leerstijl
 5. agenda

In dit voorstel geven we een advies over:

 1. de vorm van de training: klassikaal, alleen online of blended learning;
 2. intensiteit van de training: spoedcursus of 1 trainingssessie per week;
 3. het lesprogramma.

Wanneer kunt u beginnen met de training?

Zodra u akkoord bent met het voorstel zullen wij de training inplannen. In overleg met u bepalen we de lesdata, –tijden en -locatie. Normaal gesproken kunt u 2 weken na uw akkoord op ons trainingsvoorstel starten met de training. Uiteraard denken wij graag met u mee als u eerder wilt beginnen.

Tarieven

De prijs van uw maatwerktraining is dus afhankelijk van het aantal trainingsuren, de intensiteit en de vorm van uw training.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Groepscursus

Groepscursus Duits

Wilt u een afdeling of meerdere afdelingen een groepstraining Duits aanbieden, dan kan er een programma op maat worden samengesteld. In overleg met een van onze accountmanagers kunt u samen kijken naar een globale inhoud en de mogelijke trainingsvorm en –duur.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Taal en cultuur

Taal- en Cultuurtraining

Werk je als ondernemer samen met Duitse bedrijven of wil je starten op de internationale markt? Dan is kennis van de taal van je zakenpartners een goede start. Maar om professioneel zaken te doen is begrip van de cultuur en de gewoontes van je zakenpartner pas écht de sleutel tot succes. Daarom biedt Language Partners met partner Akteos een Taal- en Cultuurtraining. Deze training is de optimale voorbereiding op uw internationale samenwerking.

Trainingsadvies?

Trainers

Trainers

Het Duits is voor onze taaltrainers veelal hun Muttersprache. Bovendien worden alle trainers door ons regelmatig bijgeschoold op de Language Partners Academy.

Maak kennis met enkele van onze trainers Duits

Angela
Angela is een creatieve en energieke trainer met een sterke “classroom presence”. Ze heeft veel kennis van effectieve training-didaktiek. Ze is zeer veelzijdig en weet standaard studiematerialen en lesmethoden moeiteloos aan te passen zodat deze naadloos aansluiten op de praktijk van de cursist(en).
[Lees meer…]

Ervaringen