Inlog cursisten

Blended learning: een mix van face-to-face en online leren

Volg je bij ons een training, dan kies je uit volledig face-to-face, online of blended learning. Blended learning is een trainingsvorm waarbij face-to-facesessies met een trainer worden gecombineerd met online leren in onze online leeromgeving Language Partners Online. Zo leer je flexibel én op maat.

De voordelen van blended learning:

  • Flexibel leren waar en wanneer het jou uitkomt
  • Afwisseling tussen persoonlijke interactie met een trainer en online lessen
  • Een taal leren met behulp van de interactieve mogelijkheden die een online platform biedt
  • Meer resultaat in minder tijd
  • Een jaar lang toegang tot Language Partners Online
  • Ook na afronding van de training blijven oefenen met de Refresher

100% maatwerk – ook online

Ook een blendedlearning-traject is maatwerk. Dat betekent dat de inhoud van de training, ook online, aansluit bij jouw niveau, branche en leerdoelen. Geen standaardmodules, maar opdrachten die speciaal voor jou zijn geselecteerd. Daarbij is het mogelijk om materiaal uit jouw dagelijkse praktijk te gebruiken, zoals presentaties of geschreven documenten. Ook online passen wij de training hierop aan.

De opzet

Tijdens de sessies met de trainer ga je interactief en praktijkgericht aan de slag. Hier werk je aan jouw spreek- en luistervaardigheid. Online werk je aan jouw woordenschat en jouw inzicht in vormen, structuren en taalregels. Zelfstandig en wanneer het jou uitkomt. De trainer volgt via Language Partners Online jouw vorderingen en geeft hier feedback op. Op deze manier vormt het platform een integraal onderdeel van de taaltraining. Optimaal leerrendement dus!

De duur, locatie van de face-to-facelessen en de planning zijn in overleg. Gemiddeld omvat een blendedlearning-traject zo’n 18 tot 30 lesuren.

online een taal leren met blended learning

Onze virtual classroom is altijd bereikbaar

Ben je tijdelijk in het buitenland vanwege een zakenreis? Ook dan kan jouw training gewoon doorgaan. Onze online leeromgeving is overal en op elk moment te bereiken. Bovendien heeft Language Partners Online een eigen virtual classroom, zodat ook de lessen met jouw trainer online en op afstand plaats kunnen vinden.

De Refresher

Een vast onderdeel van blended learning is de Refresher: een tool waarmee je jouw kennis op peil houdt door de lesstof te herhalen. Tijdens én na afloop van de training. Met e-mailnotificaties word je eraan herinnerd om nogmaals te oefenen met onderwerpen die je nog niet volledig beheerst. Met als resultaat: meer profijt van de taalcursus.

Wil je meer informatie?
We helpen je graag!

088 - 02 88 000

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Volg Language Partners