My LPOnline

Online training

Volg uw taalcursus online in onze virtual classroom

Een taalcursus volgen vanuit huis? Dat kan op ons platform LPOnline in de virtual classroom van BigBlueButton. De virtual classroom maakt het mogelijk om online ‘live’ training te volgen. De trainer geeft training via de webcam, deelt een presentatie of documenten en kan live aantekeningen maken op een whiteboard. Cursisten sluiten aan via hun webcam en microfoon, zodat de training interactief blijft.

Volgt u een groepstraining? Ook dat kan in de virtual classroom. Cursisten kunnen tijdens de sessie met elkaar en de trainer chatten en dus op elk moment vragen of opmerkingen delen zonder de trainer te onderbreken. Ook samenwerken in kleinere groepjes is mogelijk, door de online sessie op te delen in aparte ‘kamers’. Bovendien kan de online training opgenomen worden, zodat cursisten een sessie later kunnen terugkijken.

Ons online leerplatform gratis uitproberen? Vraag een demo aan.

virtual classroom language partners

Online sessies afgewisseld met e-learning

Tijdens een online taalcursus wisselt u sessies in de virtual classroom af met e-learning. Op ons platform vindt u speciaal voor u geselecteerde oefeningen en lesmateriaal. Zo kunt u in uw eigen tempo content bekijken en oefeningen maken die aansluiten op uw specifieke aandachtspunten.

De e-learning en sessies in de virtual classroom versterken elkaar: tijdens de sessies met de trainer is er veel interactie en werkt u aan uw spreek- en luistervaardigheid. Daarnaast werkt u op ons platform zelfstandig aan woordenschat en grammatica, bijvoorbeeld met oefeningen, quizzes en een glossary. De trainer volgt via LPOnline uw vorderingen en kan hier tijdens de sessies in de virtual classroom direct op inspelen. Optimaal leerrendement dus!

Al onze cursussen zijn beschikbaar in de virtual classroom. Bekijk het cursusaanbod.

E-learning zakelijk Engels

Bent u niet op zoek naar online sessies met een trainer, maar wilt u liever volledig zelfstandig uw taalkennis verbeteren? Volg dan onze online cursus Engels: een uniek e-learningprogramma op maat. Hierbij stelt u zelf uw persoonlijke pakket samen. Zo is de e-learning Engels altijd toegespitst op uw taalniveau, leerdoelen en werkomgeving.

Online uw Engels opfrissen

Onze e-learning Engels is een compacte online cursus, geschikt voor het opfrissen van uw taalkennis en het verbeteren van specifieke taalvaardigheden. De studiebelasting is circa 10 uur. Ook als u na afronding van een training Engels uw kennis op peil wilt houden, is deze e-learning zeer geschikt.

De voordelen:

 • Flexibel en volledig online leren
 • Snel uw taalkennis opfrissen
 • Effectief leren met lesstof op maat

Stel zelf uw pakket samen

Onze e-learning zakelijk Engels wordt samengesteld op basis van drie componenten. We starten met het bepalen van uw taalniveau. Om dit vast te stellen maakt u vooraf een online intaketoets. De e-learning Engels is beschikbaar op drie niveaus:

 • lower intermediate (A2/B1)
 • intermediate (B1/B2)
 • upper intermediate (B2/C1)

Daarnaast kiest u zelf een thema of branche waarop de inhoud van uw e-learning wordt toegespitst. U heeft de keuze uit:

 • general business English
 • office management
 • finance
 • HR
 • legal
 • energy

En u kiest een van de volgende drie vaardigheden:

 • email writing
 • business writing
 • meetings, negotiations and cultural awareness

De inhoud van het e-learningprogramma wordt zo toegespitst op uw niveau en leerdoelen. U kiest zelf waar u aan werkt en frist zo effectief en snel uw taalkennis op.

Bekijk de e-learningcursus

Wilt u meer informatie?
We helpen u graag!

088 - 02 88 000

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Volg Language Partners