My LPOnline

Language Partners Academy

Permanente deskundigheidsbevordering van taaltrainers

Onze taaltrainers bepalen voor een groot deel het succes van de training. We vinden het daarom belangrijk dat elke trainer bij Language Partners gediplomeerd dan wel gekwalificeerd is en praktijkervaring heeft met minimaal één branche.

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat hun kennis up-to-date is. Niet alleen van de doeltaal, maar ook op het gebied van didactiek, methodiek en branchekennis. Met de Language Partners Academy werken we daarom actief en structureel aan de deskundigheidsbevordering van onze trainers.

Uniek in Nederland

De Language Partners Academy is uniek in Nederland. Hij stelt taaltrainers in staat te werken aan permanente educatie en persoonlijke ontwikkeling. Binnen de Academy hebben trainers de keuze uit een groot aantal workshops. Hiermee kunnen zij hun kennis op specifieke vakgebieden actualiseren en vergroten. Zo zijn er workshops op het gebied van didactiek, methodiek en branchekennis.

Een groot deel van het aanbod van de Language Partners Academy is ook toegankelijk voor taaltrainers die niet voor Language Partners werken.

Kerncurriculum voor trainers van Language Partners

De Language Partners Academy organiseert speciaal voor onze eigen trainers workshops die aansluiten op de specifieke visie en werkwijze van Language Partners. Voor al onze trainers zijn workshops met thema’s als adaptief leren, Language Partners Online en intensieve trainingen een vast onderdeel van het inwerktraject.

Opleiding tot Professioneel Taaltrainer

Sinds 2015 biedt de Academy ook de Opleiding tot Professioneel Taaltrainer (OPT) aan. De OPT is er voor iedereen die zich wil ontwikkelen als taaltrainer op de zakelijke markt. Voor mensen die helemaal nieuw zijn in het vakgebied, maar ook voor trainers die behoefte hebben aan een opleiding die hen helpt om professioneler, doelgerichter en met meer creativiteit te werk te gaan.

Bekijk het volledige aanbod op de website van de Language Partners Academy:

Language Partners Academy

Wilt u meer informatie?
We helpen u graag!

088 - 02 88 000

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Volg Language Partners