Cultuurtrainingen

Leer de goede omgangsvormen als u gaat werken in het Akteos cultuurtrainingenbuitenland

Gaat u werken in het buitenland? Wordt u uitgezonden als expat? Dan is een cultuurtraining altijd een uitstekende voorbereiding op uw vertrek. Een goede basiskennis van de zakelijke etiquette, de religie, de politiek en de dagelijkse omgangsvormen voorkomt veel misverstanden. En, het bezorgt u juist veel sympathie bij uw nieuwe collega’s, buren en kennissen.

Leidinggeven aan een internationaal team?

De interculturele dimensie is een onderdeel van het bedrijf waar u niet omheen kunt. Maar hoe geeft u op een efficiënte wijze leiding aan een multicultureel team? Het managen van  de verschillen en het zoeken naar synergie zijn strategische uitdagingen om uw concurrentiepositie in een internationale context te verbeteren.

Productaanbod

Akteos is onze partner in cultuurtrainingen. Op de website van Akteos vindt u het volledige aanbod aan cultuurtrainingen en trainingen in cross-cultureel management.

In samenwerking met Akteos organiseert Language Partners Taal- en Cultuurtrainingen. Een Taal- en Cultuurtraining is de optimale voorbereiding op uw internationale samenwerking. Na het volgen van deze training kunt u beter communiceren met uw buitenlandse contacten, signaleert u cultuurverschillen en speelt u daar op de juiste manier op in. Zo doet u op een professionelere, effectievere én succesvollere manier zaken.

nomad-networkNomad Network

Akteos biedt een uniek online netwerk: het Nomad’ Network. Dit internationale netwerk is actief in ruim 70 landen en omvat personen die zich in een internationale omgeving bewegen en die hun ervaring graag willen delen door middel van online informatie, discussies en uitwisselingen. Bovendien kunt u uw persoonlijke cultuurprofiel samenstellen en vergelijken met het cultuurprofiel van een land naar keuze. Een échte hulp bij de integratie in een nieuw land of binnen een multicultureel team.

Meer informatie

Uw Akteos-accountmanager, Anne Marie van Schaik, beantwoordt graag al uw vragen over cultuurtrainingen en de mogelijke combinaties tussen taal- en cultuurtrainingen. U kunt Anne Marie bereiken per e-mail of via 020 8208639.

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief van Akteos >>