Vul uw taaltraining aan met een cultuurtraining voor meer internationaal succes

Verhuist u voor werk naar het buitenland? Werkt u in een internationaal team of geeft u leiding aan een multicultureel team? Voor succesvol zakendoen in het buitenland wilt u de taal leren, maar is taal alleen voldoende?

AkteosHet omgaan met cultuurverschillen is namelijk een uitdaging. Kennis van de zakelijke etiquette, de religie, de politiek en dagelijkse omgangsvormen van uw zakelijke partners en collega’s draagt bij aan uw internationaal succes. Language Partners werkt samen met Akteos om uw taaltraining aan te vullen met bijvoorbeeld een zakelijke cultuurtraining van elk specifiek land.

Intercultureel gereedschap

Akteos biedt u het interculturele gereedschap waarmee u uw concurrentievermogen op de wereldmarkt een boost kunt geven. De maatwerktrainingen ondersteunen bedrijven bij hun internationale activiteiten door het bieden van de juiste vaardigheden zoals: vergaderen, sales en leidinggeven binnen een andere cultuur. U kunt uw taaltraining aanvullen met de volgende trainingen:

    • Interculturele communicatie

Deze training leert u succesvol communiceren met uw internationale collega’s en zakenpartners. Leer effectief communiceren en hoe u uw werkmethoden kunt aanpassen. Vaardigheden als vergaderen en salesgesprekken komen onder andere aan bod.

    • Internationaal management

Met deze training leert u hoe u professioneler leiding kunt geven binnen een internationale omgeving.

    • Zakelijke cultuur

U leert samenwerken en zakendoen met een specifiek land. Maak kennis met de zakencultuur, kleed u volgens de dresscode en weet welke gevoelige gespreksonderwerpen u beter kunt vermijden. En ten slotte: leer wat grappig is en vooral ook wat niet…

    • Expattraining

Hoe sneller u en uw gezin zich kunnen aanpassen, des te groter is de kans op een succesvolle uitzending. Om te kunnen integreren is het belangrijk cultuurverschillen te identificeren en te leren overbruggen. Daarnaast helpt het als u ook op de hoogte bent van de noodzakelijke praktische informatie.

Al deze Taal- en Cultuurtrainingen zijn te volgen als intensieve of flexibele training. Tijdens een intensieve training krijgt u 4 dagen taaltraining en 1 dag cultuurtraining. Bij een flexibele training zijn de lessen verdeeld over 30 uur training, waarvan 22 uur taal en 8 uur cultuur.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Taal- en Cultuurtraining? Neem dan contact op met onze projectcoördinatoren via 088 – 02 88 000 of vul ons contactformulier in.