Inlog cursisten

Keurmerken en certificeringen

Keurmerken zijn een waarborg voor kwaliteit. Wij zijn er dan ook trots op dat onze taaltrainingen erkend zijn door verschillende toonaangevende instanties. De eisen zijn hoog en de controles streng. Dat houdt ons scherp en geeft onze klanten de geruststelling een taalcursus te volgen bij erkende professionals.

ISO 9001:2015

Het kwaliteitsmanagementsysteem van Language Partners is beoordeeld door EIK Certificering en voldoet aan de eisen van de NEN-EN-ISO 9001:2015 norm.

 

Cedeo: onmisbaar voor een hr-dienstverlener

Cedeo is een onafhankelijke keuringsinstantie die de kwaliteit van zakelijke opleidingen meet en waarborgt. Zowel maatwerk bedrijfsopleidingen als open bedrijfsopleidingen worden door Cedeo streng gecontroleerd. Elke twee jaar voert  Cedeo een klanttevredenheidsonderzoek uit onder inkopers van opleidingen en andere hr-diensten voor het bedrijfsleven, de overheid en de nonprofitsector. Op basis van die resultaten worden bedrijven gecertificeerd.

Wij ontvingen in 2022 wederom Cedeo-erkenning voor onze trainingen met een mooie score van 98,8% klanttevredenheid.

NRTO_keurmerk

NRTO – de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding

Language Partners voldoet aan de vereisten van het NRTO-keurmerk, een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt.

Het NRTO-keurmerk toont aan dat Language Partners voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Bijvoorbeeld op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders.

NRTO gedragscode
NRTO Algemene voorwaarden voor consumenten

KNB – Koninklijk Notariële Beroepsorganisatie

De KNB heeft de juridische taaltrainingen van Language Partners erkend. Het volgen van deze taaltrainingen levert opleidingspunten op voor de permanente educatie.

NOVA logo

NOvA – De Nederlandse Orde van Advocaten

Advocaten verdienen opleidingspunten als zij een juridische taaltraining bij Language Partners volgen. Language Partners is al vele jaren een NOvA-erkend opleidingsinstituut.

FSQS registered

FSQS-NL – Financial Services Qualification System

FSQS is een keurmerk voor de financiële sector, afgegeven door Hellios. Het keurmerk geeft aan dat leveranciers aan de financiële sector voldoen aan diverse eisen, bijvoorbeeld op het gebied van dienstverlening, financiën en veiligheid.

 

Wil je meer informatie?
We helpen je graag!

088 - 02 88 000

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Volg Language Partners