My LPOnline

Keurmerken en certificeringen

Keurmerken zijn een waarborg voor kwaliteit. Wij zijn er dan ook trots op dat onze taaltrainingen erkend zijn door verschillende toonaangevende instanties. De eisen zijn hoog en de controles streng. Dat houdt ons scherp en geeft onze klanten de geruststelling een taalcursus te volgen bij erkende professionals.

Certiked logo ISO 9001 2015

ISO 9001:2015

Het kwaliteitsmanagementsysteem van Language Partners voldoet aan de eisen van de ISO 9001:2015 norm.

CEDEO

Cedeo: onmisbaar voor een hr-dienstverlener

Cedeo is een onafhankelijke keuringsinstantie die de kwaliteit van zakelijke opleidingen meet en waarborgt. Zowel maatwerk bedrijfsopleidingen als open bedrijfsopleidingen worden door Cedeo streng gecontroleerd. Elke twee jaar voert  Cedeo een klanttevredenheidsonderzoek uit onder inkopers van opleidingen en andere hr-diensten voor het bedrijfsleven, de overheid en de nonprofitsector. Op basis van die resultaten worden bedrijven gecertificeerd.

Language Partners ontving in 2017 wederom Cedeo-erkenning voor zowel de maatwerktrainingen als de open Van Dale Taaltrainingen.

NRTO_keurmerk

NRTO – de Nederlandse Raad voor training en opleiding

Language Partners bezit het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat Language Partners voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders.

Algemene voorwaarden NRTO | NRTO gedragscode

KNB – Koninklijk Notariële Beroepsorganisatie

De KNB heeft de juridische taaltrainingen van Language Partners erkend. Het volgen van deze taaltrainingen levert opleidingspunten op voor de permanente educatie.

NOVA logo

NOvA – De Nederlandse Orde van Advocaten

Advocaten verdienen opleidingspunten als zij een juridische taaltraining bij Language Partners volgen. Language Partners is al vele jaren een NOvA-erkend opleidingsinstituut.

Wilt u meer informatie?
We helpen u graag!

088 - 02 88 000

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Volg Language Partners