Inlog cursisten

Onze Partners

Om je nog beter van dienst te kunnen zijn, werken wij samen met verschillende partners:

Akteos: better business international

Om succesvol samen te werken in een internationale context is er meer nodig dan taal alleen. Ook kennis van cultuur is belangrijk om effectief te communiceren. Daarom werken wij samen met Akteos: specialist in trainingen interculturele communicatie en zakendoen. Met 200 consultants is Akteos actief in meer dan 70 landen.

bbi communication

BBi Communication

BBi Communication verzorgt taal- en interculturele trainingen. Zij hebben vestigingen in Zweden, Denemarken, Finland en Spanje. De missie van BBi sluit aan bij die van Language Partners: mensen in staat stellen om succesvol zaken te doen in een internationale omgeving. Met BBi werken we nauw samen door het uitwisselen van kennis en ervaringen over trainingsmethodes en door gezamenlijk te investeren in de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

ELAN languages België

ElaN Languages

ElaN Languages is onze partner voor vertalingen en trainingen in België. Door de samenwerking met ElaN beschikken we over een netwerk van 2000 freelance vertalers en diverse trainingslocaties in België.

Een internationaal netwerk

Naast bovengenoemde partners werken wij op meer plekken in Europa samen met gerenommeerde taalinstituten. We delen kennis en expertise én breiden zo onze dienstverlening uit over de grens. Zodat wij onze taalcursussen ook op locaties buiten Nederland kunnen verzorgen, bijvoorbeeld Frankrijk, Groot-Brittannië of Denemarken.

Interesse in een samenwerking?

Wij staan altijd open voor een kennismaking met organisaties die onze visie op leren delen. Ben je op zoek naar een samenwerking voor het verzorgen van trainingen? Of op het gebied van innovatie en productontwikkeling? Wij gaan graag met je in gesprek. Neem contact met ons op via info@languagepartners.nl

Wil je meer informatie?
We helpen je graag!

088 - 02 88 000

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Volg Language Partners