Waarom Language Partners?

Waarom kiezen bedrijven voor Language Partners? Of nog beter: Waarom heeft Language Partners met zoveel bedrijven al jarenlang een goede relatie? Dat heeft een aantal goede redenen.

Leren met plezier

Bij Language Partners krijgt u een taaltraining van hoge kwaliteit voor een redelijke prijs. Jaarlijks hebben wij meer dan 4.000 cursisten. Met ruim 25 jaar ervaring blijven wij onze dienstverlening en leermiddelen continu verbeteren. Zodat u leert met plezier. Want alleen dan haalt u het beste uit uw taaltraining.


Het nieuwe leren

Iedereen leert op zijn eigen manier. Wij geloven dat uw taaltraining het meeste effect heeft als u leert op een manier die bij u past, met materiaal dat voor u relevant is. Al onze taaltrainingen zijn daarom gebaseerd op ‘het nieuwe leren’: leren op een manier die aansluit bij uw leerstijl en leerdoelen. Zowel offline als online, of een combinatie van die twee.


100% maatwerk

Flexibiliteit en maatwerk staan bij ons centraal. Onze taaltrainingen volgt u in de vorm die u wilt: individueel of in een groep, incompany of in één van onze vestigingen en face-to-face of online. Wij stellen de training samen op basis van uw wensen en leerdoelen. Zodat het voor u in alle opzichten “Always a Pleasure” is.


Professioneel en persoonlijk

Onze trainers vormen een enthousiast team van gedreven professionals. Zij worden daarbij ondersteund door onze accountmanagers en projectcoördinatoren. Zij leiden het hele proces voor u in goede banen; van intake tot evaluatie. Kwaliteit zonder kopzorgen dus, zodat u zich kunt richten op de inhoud.


Verstand van uw branche

Al onze taaltrainers zijn gespecialiseerd in één of meerdere branche(s). Uw branche zit daar ongetwijfeld ook bij. Bij Language Partners wordt u dan ook vanzelfsprekend beter in uw vaktaal. Waardoor u met nog meer zelfvertrouwen kunt communiceren.


Samenwerking met Van Dale

Van Dale TaaltrainingenSamen met Van Dale hebben we diverse taaltrainingsprogramma’s ontwikkeld. Dit zijn de compacte en praktische opgezette Van Dale Taaltrainingen met thema’s als Correct Nederlands, Helder zakelijk schrijven en Zakelijke correspondentie. Ook zijn er Van Dale Taaltrainingen Nederlands voor anderstaligen en trainingen Zakelijk Engels.


Akteos cultuurtrainingen

Akteos, partner in cultuurtrainingen

Succesvol wonen en werken in het buitenland bereikt u niet alleen door de taal te beheersen, maar ook door bekendheid met de cultuur. Akteos biedt landentrainingen en trainingen in cross-cultureel management. En dankzij het Nomad Network staat u in contact met ruim 170 consultants wereldwijd die u kunnen voorzien van de nodige tips & tricks. De samenwerking tussen Language Partners en Akteos gaat verder, want ook voor gecombineerde taal- en cultuurtrainingen kunt u bij ons terecht.


Internationaal netwerk

Language Partners werkt internationaal samen met gerenommeerde taalinstituten in België, Frankrijk, Denemarken en Groot Brittannië. We wisselen kennis en ervaringen uit over trainingsmethodes en investeren gezamenlijk in de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Daar profiteert u van. Bovendien kunnen cursisten die verhuizen naar een van deze landen hun bij Language Partners gestarte training naadloos voortzetten bij deze gelieerde instituten.


Nog meer argumenten voor een taaltraining van Language Partners?

Lees hier over:

Contact