Waarom Language Partners?

Waarom kiezen bedrijven voor Language Partners? Of nog beter: Waarom heeft Language Partners met zoveel bedrijven al jarenlang een goede relatie? Dat heeft een aantal goede redenen.

Leren met plezier

Language Partners staat bekend als een goed georganiseerd taleninstituut. Onze cursisten krijgen een kwalitatief hoogwaardige taaltraining voor een redelijke prijs. Jaarlijks ruim 4.000. Kwaliteit zonder kopzorgen. Value for Money. Met behulp van state of the art leermiddelen. Opdat u zo plezierig mogelijk leert. Want dan beklijft de lesstof het best.


Persoonlijke aandacht/aanpak door enthousiaste mensen

Onze trainers vormen een enthousiast team van gedreven professionals. Zij worden daarbij ondersteund door een zeer klantvriendelijk backoffice. Alle mensen van Language Partners hebben echt een passie voor hun vak. Dat blijkt wel uit de complimenten in de eindevaluaties van onze klanten.


Verstand van uw branche

Al onze taaltrainers hebben verstand van één of meerdere branche(s). In totaal ruim twintig. Uw branche zit daar beslist ook bij. Bij Language Partners wordt u daarom vanzelfsprekend beter in uw vaktaal. Waardoor u nog meer zelfvertrouwen krijgt in het toepassen van de taal.


Flexibiliteit en maatwerk in optima forma

Language Partners is flexibel. Onze taaltrainingen kunt u op vele manieren volgen. Face to face, in-company of in één van onze vestigingen. Met uw pc via Language Partners Online. Via podcasts. Of longdistance learning via het web. Waar ter wereld u ook bent. Blended Learning noemen we dat. Language Partners is een bijzonder en vooral flexibel taalbedrijf. Het moet voor u in alle opzichten altijd “Always a Pleasure” zijn.


Samenwerking met Van Dale

Van Dale TaaltrainingenVan Dale Taaltrainingen is een samenwerking van Van Dale en Language Partners. De Van Dale taaltrainingsprogramma’s zijn gezamenlijk ontwikkeld. De compacte en praktische opgezette Van Dale Taaltrainingen hebben thema’s als Correct Nederlands, Helder zakelijk schrijven en Zakelijke correspondentie. Ook zijn er Van Dale Taaltrainingen Zakelijk Nederlands voor anderstaligen en trainingen Zakelijk Engels.


Akteos cultuurtrainingen

Akteos – onze partner in cultuurtrainingen

Succesvol wonen en werken in het buitenland bereikt u niet alleen door de taal te beheersen, maar ook door bekendheid met de cultuur. Akteos biedt landentrainingen en trainingen in cross-cultureel management. En dankzij het Nomad Network staat u in contact met ruim 170 consultants wereldwijd die u kunnen voorzien van de nodige tips & tricks. De samenwerking tussen Language Partners en Akteos gaat verder, want ook voor gecombineerde taal- en cultuurtrainingen bent u bij ons aan het juiste adres.


Internationaal netwerk

Language Partners werkt internationaal samen met gerenommeerde taalinstituten in België, Frankrijk, Denemarken en Groot Brittannië. We wisselen kennis en ervaringen uit over trainingsmethodes en investeren gezamenlijk in de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Daar profiteert u van. Bovendien kunnen cursisten die verhuizen naar een van deze landen hun bij Language Partners gestarte training naadloos voortzetten bij deze gelieerde instituten.


Nog meer argumenten voor een taaltraining van Language Partners?

Lees hier over:

Contact