Inlog cursisten

Snel beginnen? Start jouw taalcursus in april

Wil je jouw Nederlands of Engels verbeteren? Schrijf je dan nu in voor een van onze open trainingen en start al in april 2024!

Open training Nederlands (9 weken)

Wil je online Nederlands leren in een groep? Dat kan met de open groepstraining Zakelijk Nederlands. Je gaat aan de slag met relevante thema’s uit het zakelijke en persoonlijke leven. Zo kun je het Nederlands snel in de praktijk gebruiken. Tussen de sessies door leer je zelfstandig en met medecursisten verder op ons online platform. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Praktische informatie:
Niveau: A0 en A2
Start: april 2024
Kosten: € 999
Lees meer en geef je op.

Open training Zakelijk Engels (9 weken)

Wil je jouw zakelijk Engels verbeteren? Vloeiender Engels spreken tijdens bijvoorbeeld vergaderingen of presentaties? Met deze open training Business English werk je aan jouw zakelijke taalvaardigheid. Zo is er aandacht voor vocabulaire dat veel gebruikt wordt op de werkvloer en oefen je met alledaagse werksituaties.

Praktische informatie:
Niveau: B1 en B2
Start: april 2024
Kosten: € 999
Lees meer en geef je op.

Kies een taalcursus die bij jou past

We hebben een breed aanbod aan taalcursussen, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Van individuele cursus tot groepscursus en van een online cursus tot (deels) face-to-face of incompany. Bekijk ons volledige cursusaanbod

Wil je een taal leren omdat je in een internationale omgeving werkt? Combineer jouw taalcursus dan met een cultuurtraining, want een gezamenlijke taal is pas de eerste stap. Hoe ga je om met cultuurverschillen? Door de interculturele competentie binnen een team te verbeteren creëer je meer onderling begrip, zodat je effectiever samenwerkt.

 

 

Language Partners
Verbeter jouw internationale communicatie met onze zakelijke taaltrainingen in 52 talen: incompany, op locatie óf online.

My LPOnline