Inlog cursisten

Online Workshop Cultural Conversations® | European Diversity Month 2024

In mei wordt in heel Europa European Diversity Month gevierd. In deze periode worden organisaties en bedrijven uit de EU uitgenodigd om stil te staan bij het belang van diversiteit en inclusie op de werkvloer. Hoe vier jij European Diversity Month binnen jouw organisatie? 

Bij Language Partners ondersteunen we organisaties door het trainen en ontwikkelen van interculturele competenties van medewerkers, managers en HR-medewerkers. Met als doel effectief communiceren, elkaar beter begrijpen en succesvol samenwerken. Tijdens European Diversity Month organiseren we een gratis online workshop Cultural Conversations®. Doe je ook mee? 

Over de workshop Cultural Conversations®

In deze interactieve online workshop van 60 minuten onderzoeken we hoe onze culturele context beïnvloedt hoe we met elkaar communiceren. Aan de hand van het kaartspel Cultural Conversations®, dat wij hebben ontwikkeld, worden culturele verschillen op een laagdrempelige manier bespreekbaar gemaakt. De workshop wordt geleid door een van onze interculturele experts.

Deze workshop is geschikt voor iedereen die internationale of interculturele omgeving werkt.

Praktische informatie

Datum: 7 mei 2024
Tijd: 16.00 – 17.00 CET
Via: Zoom
Voertaal: Engels (gewenst niveau B1)
Kosten: gratis

Geef je op voor de online workshop

Geef je op door onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt binnenkort een e-mail van ons met meer informatie.

     

     

    Language Partners
    Verbeter jouw internationale communicatie met onze zakelijke taaltrainingen in 52 talen: incompany, op locatie óf online.

    My LPOnline