Inlog cursisten

Blended learning en e-learning: de voordelen en verschillen

Language Partners biedt de mogelijkheid tot het volgen van zakelijke taaltrainingen in alle talen. En niet alleen dat aanbod is groot. U heeft ook de keuze uit verschillende soorten taaltrainingen. Online of offline, of een combinatie. Misschien bent u door al deze opties het spoor een beetje bijster. Daarom geven wij u in deze blog meer uitleg over online leren bij Language Partners: de voordelen van en de verschillen tussen blended learning en e-learning. Welke taaltraining past het beste bij u en helpt u om uw doelen te behalen?

Blended Learning

Blended learning is een combinatie van online leren en face-to-facesessies. De face-to-facelessen worden afgewisseld met speciaal voor u geselecteerd online lesmateriaal en oefeningen in onze virtuele leeromgeving Language Partners Online. Zo is er tijdens de face-to-facesessies tijd voor spreken en luisteren en is er online ruimte voor inzicht in vormen, structuren en taalregels.

Een blended-learningtraject is te volgen in vrijwel alle talen die Language Partners aanbiedt en omvat 18 tot 30 lesuren.

Leren op maat, zowel online als offline

Een blended-learningtraining is maatwerk. Dit betekent dat de training speciaal voor u wordt samengesteld, op basis van uw taalniveau, werksituatie en persoonlijke of bedrijfsdoelen. Tijdens een uitgebreide intakefase stellen we uw niveau en doelstellingen vast. De face-to-facelessen vinden plaats op de door u gewenste locatie: in een van onze Language Partners vestigingen of incompany.

De voordelen van Blended Learning:

 1. 100% maatwerk op basis van uw niveau en doelen
 2. Afwisseling wilt tussen persoonlijke interactie met een taaltrainer en het leren van een taal online
 3. De mogelijkheid om eigen materiaal (zoals presentaties of documenten) te gebruiken
 4. Leren waar en wanneer u wilt: Language Partners Online is 24/7 overal toegankelijk
 5. Een jaar lang toegang tot Language Partners Online
 6. De Refresher: ook na afronding van de training blijven oefenen

E-learning

Wilt u online uw taalkennis opfrissen, waar en wanneer het u uitkomt? Dan is e-learning de juiste keuze voor u. Bij e-learning verloopt de volledige taaltraining via Language Partners Online. Onze e-learning is beschikbaar voor de taal Engels.

Flexibel leren op uw niveau

De oefeningen die u maakt tijdens de online taalcursus, zijn gebaseerd op de door u gekozen vaardigheden en thema’s. Zo wordt de e-learning toegespitst op uw branche en leerdoelen. Bovendien is de cursus afgestemd op uw taalniveau. Om uw startniveau te bepalen, maakt u eerst een online toets. Op basis van deze toets én uw persoonlijke leerdoelen, stellen wij een passend e-learningpakket voor u samen.

E-learning is geschikt voor het opfrissen van uw taalkennis en het verbeteren van specifieke taalvaardigheden. Ook kan de e-learning ingezet worden na afronding van een taalcursus om uw kennis op peil te houden. De studiebelasting van de e-learning is gemiddeld 10 uur.

De voordelen van e-learning:

 1. Snel uw taalkennis opfrissen
 2. Volledig online, dus leren waar en wanneer het u uitkomt
 3. Lesmateriaal toegespitst op uw branche en leerdoelen
 4. Afgestemd op uw taalniveau
 5. 3 maanden lang toegang tot Language Partners Online

De verschillen op een rij

Blended learning en e-learning: het verschilKortom

Snel uw taalkennis opfrissen en een liefhebber van optimale flexibiliteit en online leren? Kies dan voor e-learning. Blended learning is de juiste vorm van taaltraining voor iedereen die wil profiteren van de voordelen van online leren in combinatie met persoonlijke face-to-facetraining van een professionele trainer.

Meer weten?

Bel dan 088 – 02 88 000 of vul ons contactformulier in. Wij geven u geven graag een passend advies.

Language Partners
Verbeter jouw internationale communicatie met onze zakelijke taaltrainingen in 52 talen: incompany, op locatie óf online.

My LPOnline