Inlog cursisten

Klant aan het woord: Holland Van Gijzen

Holland Van Gijzen

Holland Van Gijzen Advocaten en Notarissen LLP is een kantoor met een internationale praktijk. Om die reden is het van groot belang dat onze advocaten en (kandidaat-)notarissen de Engelse taal goed beheersen, zowel in schrift als in spreekvaardigheid. Naast de algemene kennis moeten onze juristen ook een goede beheersing van juridische/vaktechnische termen in het Engels hebben om cliënten snel en adequaat van dienst te kunnen zijn.

Goed tot zeer goed

Language Partners is in staat om deze twee belangrijke aspecten samen te voegen tot een training die perfect aansluit bij onze wensen op dit gebied.

Sinds 2004 nemen wij tot onze grote tevredenheid in-company taaltrainingen af bij Language Partners (en haar rechtsvoorgangers). Door middel van intakegesprekken worden de trainingsgroepen zodanig samengesteld dat er rekening wordt gehouden met de verschillende niveaus van de deelnemers alsmede de data, tijdstippen en locaties. De deelnemers waarderen de training veelal goed tot zeer goed. Als positief punt werd o.a. genoemd dat de docenten zeer flexibel zijn en het programma goed aansluit op specifieke wensen die tijdens de training ter sprake komen.

Ook in België

Daarnaast was Language Partners, door haar internationale netwerk, in staat om onze Belgische collega’s eveneens te voorzien van in-company taaltrainingen met Belgische docenten. Ook deze trainingen zijn zeer goed beoordeeld door de deelnemers.

Persoonlijke benadering

Als opleidingscoördinator bij Holland Van Gijzen werk ik al enige jaren naar volle tevredenheid en met veel plezier met Language Partners. Zij voeren het logistieke proces rondom de trainingen snel en accuraat voor ons uit. De persoonlijke benadering, de servicegerichtheid en de uitgebreide evaluaties met de voortgang die de deelnemers hebben gemaakt, zijn belangrijke kwaliteiten die maken dat wij de dienstverlening van Language Partners zeer waarderen.

Annique Badon Ghijben-Franck

Training & Know How
Holland Van Gijzen Advocaten en Notarissen LLP

Language Partners
Verbeter jouw internationale communicatie met onze zakelijke taaltrainingen in 52 talen: incompany, op locatie óf online.

My LPOnline