Inlog cursisten

Language Partners wint aanbesteding Ministerie van Financiën en Belastingdienst

Op 5 september tekenden we het contract; Language Partners won namelijk de aanbesteding voor taaltrainingen van de overheid. Wij zullen de trainingen voor het Ministerie van Financiën en de Belastingdienst verzorgen in de talen Engels, Nederlands als tweede taal (NT2), Frans, Duits, Spaans, Arabisch, Chinees en Russisch. Deze trainingen worden – zoals gebruikelijk is bij Language Partners – volledig op maat samengesteld en zijn door medewerkers van de overheid individueel of in een kleine groep te volgen.

Blended learning

Wij bieden deze trainingen bij het Ministerie en de Belastingdienst aan in de vorm van blended learning. Blended learning is een trainingsvorm waarbij face-to-facesessies met een trainer worden gecombineerd met online leren in onze online leeromgeving Language Partners Online.

Ook online is de lesstof toegespitst op het niveau en de leerdoelen van een cursist. Op ons online platform werkt de cursist zelfstandig aan woordenschat en grammatica. Zo kunnen de sessies met de trainer ingezet worden om interactief en praktijkgericht aan de slag te gaan. Optimaal leerrendement dus.

Language Partners
Verbeter jouw internationale communicatie met onze zakelijke taaltrainingen in 52 talen: incompany, op locatie óf online.

My LPOnline