Inlog cursisten

Vacature: Marketing & Communicatiemedewerker (24-32 uur)

Language Partners is al meer dan 50 jaar een toonaangevend opleidingsinstituut op het gebied van taal en interculturele communicatie. Met onze trainingen helpen we klanten succesvol te zijn en effectiever samen te werken in een internationale omgeving. Dit doen we online, incompany, of op een van onze locaties in Nederland en Europa. Door onze unieke propositie leveren wij aan een groot aantal middelgrote, corporate en overheidsorganisaties. Ter uitbreiding van ons marketingteam zoeken wij z.s.m. een:

Marketing & Communicatiemedewerker (24-32 uur)

 

Wat ga je doen als Marketing & Communicatiemedewerker?
Als Marketing en Communicatiemedewerker werk je aan de (online) zichtbaarheid van Language Partners. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het schrijven en versturen van nieuwsbrieven, het schrijven en publiceren van blogs en nieuwsberichten, het beheren van onze social media kalender, en het maken van pakkende social posts. Daarnaast ondersteun je bij het organiseren van evenementen, voornamelijk webinars. Vloeiend en pakkend schrijven in zowel Nederlands als Engels is essentieel voor deze functie. Je werkt samen met de marketingmanager, maar ook in nauwe afstemming met collega’s van productontwikkeling en sales.

Hoe zou een dag eruit kunnen zien?
08:30: Goeiemorgen! Je komt binnen bij ons kantoor in Amsterdam, waar je samen met je directe marketing collega eerst een kop koffie haalt. Je checkt je mail, en pakt de eerste dingen van de dag op.
10:00: Tijd voor Marketing Weekly. Met het team bespreken jullie de afgelopen werkweek en wat er voor komende week op de planning staat, waarbij de marketing to do’s en taken worden verdeeld en besproken.
11:00: Je duikt in het plannen en creëren van social media posts voor dinsdag tot en met donderdag, waarvoor je ook een kort interview afneemt met een collega.
12:30: Gezamenlijke lunch.
13:00: Er staat een online Teams afspraak gepland met een trainer om het volgende webinar over de Nederlandse taal te bespreken.
14:00: Na nog een kopje koffie is het tijd om het aankomende webinar te promoten. Je verstuurt een nieuwsbrief en plaatst een bericht op de website in zowel het Nederlands als Engels.
15:30: Plotseling krijg je een belletje van een sales collega die een specifieke flyer nodig heeft voor een klantgesprek; je past snel een bestaande flyer aan in Canva.
16:00: Net op tijd word je door je collega geroepen voor de laatste vergadering van de dag, waar jullie brainstormen over marketing- en salesacties voor de maand mei, die in het teken staat van Diversity Month.
17:00: Op naar huis na een productieve dag!

Jouw profiel: 

  • Je hebt een relevante opleiding (marketing, digitale/online marketing, communicatie) of minimaal 3 jaar werkervaring in die richting;
  • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en Engels;
  • Je bent een gedreven en enthousiaste teamplayer
  • Je bent creatief
  • Je hebt affiniteit met opleidingen en trainingen
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling (Nederlands en Engels)
  • Kennis van Canva is een pré.

Wat vinden wij belangrijk?
Onze trainingen laten mensen binnen teams en organisaties beter samenwerken door (cultuur)verschillen te overbruggen. Onze trainingen zijn van hoge kwaliteit, en onze social learning aanpak is uniek. Maar wat ons echt onderscheidt, zijn onze mensen. Juist onze onderlinge verschillen leiden tot creativiteit en innovatie. Vanuit een passie voor taal, cultuur, diversiteit en inclusie leveren wij hoge kwaliteit met oprechte betrokkenheid, veel plezier en hart voor de zaak.

Wat bieden wij?
Een afwisselende functie met veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatief. Met een klein team van enthousiaste collega’s werk je aan het verstevigen van de marktpositie van Language Partners. Wij werken hybride en dat biedt veel flexibiliteit om je thuiswerkdagen te combineren met werkdagen op ons kantoor in Amsterdam, Rotterdam of elders: alles is bespreekbaar. Je krijgt een marktconform salaris, een laptop, 28 vakantiedagen (bij een fulltime aanstelling), een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging en de mogelijkheid om deel te nemen aan een pensioenregeling. Daarnaast vinden wij het als opleider óók belangrijk dat onze eigen collega’s zich blijven ontwikkelen. Vandaar dat wij collega’s stimuleren om ook zelf deel te nemen aan trainingen.

Heb je interesse?
Dan kijken we uit naar je motivatie met cv! Die kun je mailen naar hrm.staf@languagepartners.nl.

Heb je nog vragen over onze organisatie of de vacature? Dan kun je contact opnemen met Andrea Kneppers op telefoonnummer 088 0288 010.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


My LPOnline