Inlog cursisten

Vacature: (online) trainer Nederlands NT2

Language Partners verzorgt zakelijke taalcursussen op maat in 52 talen. Wij zijn taalinstituut dat meebeweegt met de veranderende klantvraag en daarbij gebruikmaakt van de laatste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied. Innovatie is dan ook een van onze speerpunten.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een (online) trainer Nederlands (NT2).

Als trainer Nederlands bij Language Partners stel je de cursist centraal. De cursist bepaalt namelijk het tempo van de training en kiest zelf waar hij de meeste tijd aan besteedt. Iedereen heeft immers andere behoeftes en leert op een andere manier. Voor het beste resultaat combineren we bij Language Partners daarom verschillende leervormen, zoals e-learning, lessen met jou (de trainer) en sociaal leren. Als trainer zie jij hiervan de meerwaarde en sta je hier helemaal achter.

Wat doe je als trainer Nederlands bij Language Partners?

Als (online) trainer Nederlands ga je in opdracht aan de slag met cursisten uit een zeer divers zakelijk klantenportfolio. Van (groot-)mkb tot multinationals en van gemeentelijke tot landelijke overheidsinstanties. Met een doel: cursisten met hun verworven taalkennis en -vaardigheid beter laten functioneren in hun werkomgeving.

 • Je houdt de leerlijn en leerdoelen van de cursist in de gaten en past hier jouw lesinhoud op aan;
 • Je motiveert en stimuleert de cursist om zijn leerdoelen te bereiken;
 • Je helpt de cursist met jouw opleiding, ervaring en vakexpertise om verworven taalkennis toe te passen in zijn/haar werksituatie;
 • Je werkt nauw samen met een enthousiast team van kantoorcollega’s dat de marketing, sales, productontwikkeling, helpdesk en een groot deel van de planning voor jou regelt;
 • Je blijft jezelf continu ontwikkelen door zelfstudie, het volgen van workshops en door te leren van andere trainers, zodat jij altijd werkt met actuele leermethodes.

De trainingen vinden online plaats via onze eigen virtuele leeromgeving, incompany bij de klant of op één van onze locaties.

3 redenen waarom dit wel iets voor jou is:

 1. als je online minded bent
 2. als je graag investeert in je persoonlijke ontwikkeling als taaltrainer
 3. als je een relevante opleiding hebt gedaan en ervaring hebt met het lesgeven aan anderstalige volwassenen

3 redenen waarom dit niets voor jou is:

 1. als je al jaren dezelfde methode gebruikt en niet openstaat voor nieuwe methodieken
 2. als je niet ontvankelijk bent voor samenwerking met en leren van andere trainers en collega’s op kantoor
 3. als je niks ziet in het centraal stellen van de cursist

Waar kom je terecht?

Je komt terecht in een poule van zelfstandige taaltrainers. Hieruit kiest onze backoffice voor elke training de trainer die de juiste match vormt met de cursist. Deze match maken we op basis van ervaring en vaardigheden van de trainer en leerdoelen en werkomgeving van de cursist. Om altijd kwaliteit te kunnen bieden, streven we naar een overzichtelijke (en niet te grote) groep van trainers die de meeste van onze trainingen kan verzorgen. De NT2-training is een belangrijk product voor Language Partners.

Wat krijg je als trainer Nederlands bij Language Partners?

Introductie & ontwikkeling

Bij Language Partners gooien we je niet in het diepe. We starten met een introductie, zodat je weet wat er als trainer Nederlands van je wordt verwacht, hoe de lijntjes lopen en wie wat doet binnen de organisatie. Je maakt kennis met de collega’s op kantoor en met andere trainers.

We vinden het belangrijk dat jij je kan blijven ontwikkelen, zodat we ook als organisatie blijven groeien. Het is als zelfstandige trainer mogelijk om deel te nemen aan workshops, een buddysysteem en meer informele samenkomsten met andere trainers rondom een bepaald thema.

Vergoeding & overeenkomst

Je ontvangt een fair uurtarief, rekening houdend met wat wij van jou verwachten en wat wij jou uit handen nemen, plus mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Uiteraard ontvang je ook een reiskostenvergoeding voor trainingen die niet online plaatsvinden.

Je werkt als zelfstandige trainer onder een door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst.

Een fijne werksfeer

Met een enthousiaste en behulpzame backoffice, borrels en leerzame taalcafé’s op ons kantoor (zodra het weer kan) in Amsterdam (vlakbij station RAI). Bij Language Partners is taaltrainer geen eenzaam beroep.

Hoe verloopt de procedure?

Ben je enthousiast naar aanleiding van deze vacature? Stuur ons dan jouw cv met een korte motivatie. We beoordelen je sollicitatie nauwkeurig en binnen 2 weken weet je of we je uitnodigen voor een gesprek.

Als wij ook enthousiast zijn bellen we jou voor het inplannen van een gesprek. Je meest prangende vragen kun je dan direct stellen. Tijdens het (online) gesprek maken we graag persoonlijk met je kennis. We zullen je ook enkele cases voorleggen om te kijken of we een match zijn.

Zijn we een match? Dan kijken we op welke termijn er opdrachten voor je beschikbaar zijn. Op basis daarvan starten we de introductie.

Solliciteer direct

Mail je cv met een korte motivatie naar hrm@languagepartners.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Manon Voituron (trainersmanager) via 088 02 88 000.

Language Partners
Verbeter jouw internationale communicatie met onze zakelijke taaltrainingen in 52 talen: incompany, op locatie óf online.

My LPOnline