Inlog cursisten

Vacature: Trainingscoördinator (32-40 uur)

Bij Language Partners en zusterorganisatie Mazi-Inc hebben wij meer dan 50 jaar ervaring met trainingen op het gebied van taal, cultuur en diversiteit en inclusie. Eind 2022 zijn wij gefuseerd met BBi Communication, en deze fusie wordt het startpunt van een groot avontuur op het gebied van taal- en interculturele competentietrainingen in Europa. Wij zijn van plan de gecombineerde bedrijven volledig te integreren met als doel de sterkste speler op onze markt te worden. 

Ter uitbreiding van ons team zoeken we een:  

Trainingscoördinator (32 – 40 uur)  

Wat zijn je werkzaamheden als trainingscoördinator? 

Als trainingscoördinator werk je binnen een team van accountmanagers en andere coördinators. Samen beheer je klantportfolio’s en hou je je bezig de coördinatie van onze trainingen. Je bent verantwoordelijk voor een optimale administratieve en logistieke ondersteuning van het project. Hierbij stel je offertes op, draag je bij aan de complete afhandeling van de klantvraag, verwerk je dit in onze systemen en regel je de gehele training op organisatorisch gebied. Je kunt hierbij denken aan het maken van de planning van de training, het bestellen van lesmaterialen, het inrichten van ons online leerplatform en contact met trainers.  

Jouw profiel: 

  • Je bent communicatief sterk 
  • Je werkt gestructureerd, bent punctueel en oplossingsgericht 
  • Je kunt snel schakelen en je bewaakt het overzicht van al je projecten die zich in verschillende fases bevinden 
  • Je maakt je snel wegwijs in (plannings)systemen en kan goed werken in Office 365  
  • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau 
  • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal 
  • Affiniteit met opleidingen en taal en/of cultuur is een pre 

Wat bieden wij? 

Je komt te werken in een prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s, die elke dag bezig zijn met het verstevigen en uitbreiden van de marktpositie van Language Partners en Mazi-Inc. De functie is afwisselend en er is veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatief.  Wij werken hybride en dat biedt veel flexibiliteit om je thuiswerkdagen te combineren met werkdagen op ons kantoor in Amsterdam, Rotterdam of elders: alles is bespreekbaar. Daarbij krijg je een halfjaarcontract met mogelijkheid tot verlenging, een marktconform salaris, 28 vakantiedagen (bij een fulltime aanstelling), de mogelijkheid om deel te nemen aan een pensioenregeling en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.  

Wat vinden wij belangrijk? 

Onze trainingen laten mensen binnen teams en organisaties beter samenwerken door (cultuur)verschillen te overbruggen. Onze trainingen zijn van hoge kwaliteit, en onze Social Learning aanpak is one-of-a-kind en uniek. Maar wat ons echt onderscheidt, zijn onze mensen. Juist onze onderlinge verschillen leiden tot creativiteit en innovatie. Vanuit een passie voor taal, cultuur, diversiteit en inclusie leveren wij hoge kwaliteit mét oprechte betrokkenheid, veel plezier en hart voor de zaak. 

Heb je interesse? 

Stuur ons je cv met motivatie naar hrm.staf@languagepartners.nl. Natuurlijk kun je voor meer informatie ook onze website bekijken (www.languagepartners.nl) of contact opnemen met Laura Rijkers op telefoonnummer 088 02 88 002.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Language Partners
Verbeter jouw internationale communicatie met onze zakelijke taaltrainingen in 52 talen: incompany, op locatie óf online.

My LPOnline