Inlog cursisten

Hoge klanttevredenheid: Cedeo certificaat

De kwaliteit van onze trainingen en de tevredenheid van onze klanten vinden wij erg belangrijk. Vandaar dat we ook Cedeo erkend zijn. In 2023 nam de onafhankelijke keuringsinstantie Cedeo wederom een klanttevredenheidsonderzoek af bij onze klanten.

Hoge klanttevredenheid

Ook dit jaar hebben we weer een prachtige score behaald, waar we enorm trots op zijn: 98,8% van de respondenten gaf aan tevreden tot zeer tevreden te zijn met onze dienstverlening. Op basis van de positieve uitslag van het uitgevoerde klanttevredenheidsonderzoek mag Language Partners voor de periode van twee jaar opnieuw het predikaat ‘Cedeo-erkend’ voeren!

Wat onze klanten over Language Partners zeggen

Over onze trainers: 

  • “Een training staat of valt met een goede docent. Bij Language Partners was de trainer bijzonder vriendelijk en goed voorbereid. We konden al onze vragen stellen, maar de hoofdlijn werd niet uit het oog verloren. Zo bleef het overzichtelijk en prettig om naar te luisteren.”
  • “De trainer was niet alleen zeer bekwaam en deskundig, maar ook grappig en gevat. Dit zorgde voor een aangename sfeer waarin iedereen zich vrij voelde om mee te praten en actief deel te nemen aan de oefeningen. Hierdoor was het niet alleen een nuttige training, maar bovenal een plezierige ervaring.”

Over de uitvoering: 

  • “Alleen  maar positieve geluiden van de deelnemers. Ze waarderen vooral het feit dat ze hun eigen inbreng hadden, waardoor de cursus direct praktisch toepasbaar werd.”
  • “De praktische insteek en het frequente oefenen hebben daadwerkelijk vruchten afgeworpen.”

Over de organisatie:

  • “We worden serieus genomen, en onze op- en aanmerkingen worden op een constructieve wijze behandeld.”
  • “De bereikbaarheid is uitstekend; onze vragen worden altijd snel en professioneel beantwoord. Ze streven naar een persoonlijke benadering, wat ik zeer op prijs stel.”

 

Language Partners
Verbeter jouw internationale communicatie met onze zakelijke taaltrainingen in 52 talen: incompany, op locatie óf online.

My LPOnline