Inlog cursisten

Vier Diversity Month 2024 met ons!

In de maand mei staan bedrijven en organisaties in heel Europa stil bij het belang van diversiteit en inclusie op de werkvloer tijdens European Diversity Month. Wij ondersteunen organisaties door het trainen en ontwikkelen van interculturele competenties van medewerkers, managers en HR-medewerkers. Met als doel effectief communiceren, elkaar beter begrijpen en succesvol samenwerken. Speciaal voor European Diversity Month hebben wij een exclusief aanbod van workshops en trainingen, die kunnen bijdragen aan de viering van culturele diversiteit en inclusie binnen jou bedrijf. 

Hoe sta jij dit jaar stil bij European Diversity month?

Vier culturele diversiteit en inclusie met jouw team! Geef je op voor onze gratis workshop, of organiseer een workshop of training op maat op jouw locatie. 

Online workshop Cultural Conversations®

7 mei 2024 | 16.00 – 17.00 uur.
Gratis.

In deze interactieve online workshop van 60 minuten onderzoeken we hoe onze culturele context beïnvloedt hoe we met elkaar communiceren.

Aan de hand van het spel Cultural Conversations® worden culturele verschillen op een laagdrempelige manier bespreekbaar gemaakt. De workshop wordt geleid door een van onze interculturele experts.

Deze workshop is geschikt voor iedereen die internationale of interculturele omgeving werkt. Geef je hier op.

Teambuilding workshop Cultural Conversations®

Workshop van 2 uur, online of face-to-face.
Prijs: vanaf €1500,- per groep.

Cultural Conversations® is een interactief kaartspel dat in groepen wordt gespeeld. We hebben dit kaartspel ontworpen om bewustwording en begrip te creëren in een multiculturele omgeving.

De workshop wordt geleid door een van onze interculturele experts. Met een nieuwsgierige geest en de bereidheid om te luisteren, zul je zowel over elkaar leren als over andere culturen.

Deze workshop is speciaal voor organisaties en teams om hun interculturele competenties te ontwikkelen en onderlinge samenwerking te verbeteren. Wil je de mogelijkheden voor jouw organisatie bespreken? Neem dan contact met ons op. 

Start een interculturele (groeps)training in mei

Workshop van 4-8 uur of training van 7 weken.
Prijs op aanvraag.

Jouw (culturele) achtergrond bepaalt in grote mate jouw referentiekader. Mensen met een andere achtergrond hebben dan ook vaak een ander referentiekader. Daar kun je op veel manieren tegenaan lopen, ook in een werksituatie.

Internationale collega’s kunnen dingen heel anders aanpakken dan jij gewend bent. Ze hebben misschien een andere communicatiestijl, delen hun tijd anders in of tonen hun emoties op een andere manier.

Boek nu een van onze interculturele competentie workshops of trainingen en volg deze tijdens European Diversity Month in mei. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Language Partners
Verbeter jouw internationale communicatie met onze zakelijke taaltrainingen in 52 talen: incompany, op locatie óf online.

My LPOnline