Inlog cursisten

Verleg je grenzen deze zomer: Ontdek onze zomercursussen van 2023!

Het is eindelijk zomer! Terwijl je geniet van het warme weer, ontwikkel je nieuwe vaardigheden met onze speciaal ontworpen exclusieve zomercursussen Juridisch Engels.

Ben je benieuwd naar ons verdere zomeraanbod? Wij hebben ook speciale cursussen en aanbiedingen voor onze taalcursussen en interculturele competentie workshops Neem hier contact met ons op voor meer informatie. 

Deze zomer kun je kiezen uit onderstaande 4-uur durende workshops Juridisch Engels:

 1. Contractrecht
  Activeer je passieve contractuele woordenschat en bespreek veelvoorkomende gestandaardiseerde documenten met hun functies en hoe je aansprakelijkheid kunt beperken in belangrijke clausules.
 2. Juridische correspondentie
  In deze workshop ligt de focus op grammatica en juridisch vocabulaire. Verbeter je nauwkeurigheid en oefen real-life situaties binnen een juridische context.
 3. Ondernemingsrecht
  Vergroot je ondernemingswoordenschat met betrekking tot entiteiten, aandeelhouders en rechten, beursintroducties, fusies en overnames, due diligence en aandelenaankooptransacties.

We bieden deze workshops Juridische Engels aan als in-company workshop, individuele workshop of open groepsworkshop. Ben je geïnteresseerd in een in-company of individuele workshop? Neem dan hier contact met ons op om de mogelijkheden en de planning te bespreken.

Inschrijven voor de open groepsworkshops kan via het formulier hieronder. Voor deze open groepsworkshop zijn de volgende data beschikbaar:

 • Contractrecht: Maandag 17 juli 09:00-13:15 | €495 per persoon | INSCHRIJVING GESLOTEN
 • Juridische correspondentie: Donderdag 20 juli 09:00-13:15 | €495 per persoon | INSCHRIJVING GESLOTEN
 • Ondernemingsrecht: Maandag 24 juli 09:00-13:15 | €495 per persoon

Schrijf je hieronder in voor één of meerdere van onze open groepsworkshops.

  Name:

  Which workshop would you like to sign up for?

  Let us know in the Additional information box below if you would like to sign up for more than one workshop.

  Language Partners
  Verbeter jouw internationale communicatie met onze zakelijke taaltrainingen in 52 talen: incompany, op locatie óf online.

  My LPOnline